
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων η ομάδα μας, η οποία επικράτησε με 3-0 του Πανναξιακού, στην αναμέτρηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.
Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς πολλές ευκαιρίες, ο Πανθηραϊκός βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 39’. Ο Βενιέρης με πολύ ωραία ενέργεια από την αριστερή πλευρά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λιονέλ Κράσι ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 54´ ο Ζαρογιαννόπουλος με εξαιρετική πάσα στον κενό χώρο βρήκε τον Παπαβασιλείου ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το γύρισμα προς τον Λιονέλ Κράσι που πλάσαρε σε κενή εστία διαμορφώνοντας το 2-0. Στο 64’ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζαρογιαννόπουλου, ο Έντρι Κράσι έκανε κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαλολλάρι, με βοηθό του την κα. Ρούσσου.
Συνθέσεις:
Πανθηραϊκός(Άκης Ιωσηφίδης): Παπαϊωάννου(66’ Φρεγκιάι), Ζαμπέλης, Μπάχνα(51’Μέση), Μοσχάτος, Σέχου(60´ Κράσι Ε.), Διονυσόπουλος, Ζαρογιαννόπουλος, Παπαβασιλείου(66’ Τσάνο), Κράσι Λ.(66’ Μέμα), Βενιέρης(60’ Φύτρος), Λλέσι(51’ Χαϊνταράι).
Πανναξιακός(Μανώλης Κατσούλης): Παρασκευάς, Σουλεϊμάν(68’ Τουμπακάρης Ι.), Μαργαρίτης(63’ Τουμπακάρης Α.), Γιαννούλης, Βαθρακοκοίλης, Γκορνάτι(54’ Ζεύλης), Δεωνάς, Χότζα, Μαϊτός(54’ Κουλόλι), Φράγκου, Κριμιτζάς.
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Βαθρακοκοίλης Γ., Διαμαντάρης, Μαχμουτάι, Αξαόπουλος και Χούζα.